Όλα τα αστέρια τους φιλοδοξούν να έχουν οι Ιταλοί στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του αθλήματος, Τζιάνι Πετρούτσι, θα μεταβεί τον επόμενο βήμα στις ΗΠΑ.

Στις 18 Μαρτίου θα παρακολουθήσει το ματς των Μπουλς με τους Νάγκετς στο Σικάγο και στο περιθώριο της αναμέτρησης θα έχει επαφές με τον Μάρκο Μπελινέλι των «ταύρων» και τον Ντανίλο Γκαλινάρι των «σβόλων», για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη μεγάλη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η Ιταλία είναι εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!

Μπουντούρης: «Απομένουν δύο ματς - Ευελπιστώ ότι θα γελάσουμε σε λίγο καιρό»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε μία όμορφη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, η παράδοση που δείχνει… κούπα»

Μερσίν-Αθηναϊκός: Με πίστη για την ανατροπή και τον δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο η ομάδα του Βύρωνα

Τη Μεγάλη Πέμπτη επιστρέφει από Ισπανία ο ΠΑΟΚ

Η απίθανη εμφάνιση του Ταϊρί, το κρίσιμο τρίποντο του Μέλβιν & τα highlights από την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: «Αυτές οι στιγμές αξίζουν για όλο τον κόσμο και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ»