Ένα μοναδικό επίτευγμα κατάφερε να σημειώσει η Γρανάδα του Λούκας Αλκαράθ με τη χθεσινή της νίκη (1-0) απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Η τελευταία νίκη των Ανδαλουσιανών επί της «βασίλισσας» ήταν πριν από 39 χρόνια.
Συγκεκριμένα, οι «μερένχες» είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1 στην έδρα της Γρανάδα τον Ιανουάριο 1974 και χθες κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» χάρη στο αυτογκόλ του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Πάντως, η νίκη είναι ιδιαίτερη για τον Αλκαράθ, ο οποίος αποχώρησε από τον Άρη και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μετά την απομάκρυνση του Χουάν Αντόνιο Ανγκέλα.
Η Γρανάδα ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της Primera Division, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να πετύχει δύο σερί νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ουραγό, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Σταύρος Καλογεράκης