Μετά το ισόπαλο ντέρμπι (2-2) του «δικεφάλου του βορρά» με τον Αρη, οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στην Τούμπα και… υποδέχθηκαν τον Ελληνα προπονητή με αποδοκιμασίες.

Τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και η μη χρησιμοποίηση του Γκαρσία είναι αυτά που ενοχλούν μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως οι σχέσεις τους με τον Δώνη είναι, πλέον, κάκιστες.

Ωστόσο, οι διοικούντες την ομάδα αμέσως επικοινώνησαν μαζί του και του εξέφρασαν τη στήριξή τους, τονίζοντάς του ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσής του, παρά τα όσα ακούστηκαν ή και γράφτηκαν.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εμπιστεύονται τον Δώνη, θεωρούν ότι η «κρίση» θα περάσει και τονίζουν ότι το πλάνο που έχει δημιουργηθεί για την ομάδα έχει μέσα τον Ελληνα τεχνικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.