Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της Βέροιας για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στην προπόνηση της Τρίτης (5/2) είδε τους Μπαργκάν και Ορέστες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς να ακολουθούν θεραπεία.

Ωστόσο, αυτά δεν ήταν τα μοναδικά προβλήματα για τον Καλαϊτζίδη, αφού και ο Ολαϊτάν ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την προπόνηση.

Παράλληλα, ο Μοκάκε έχει πάρει άδεια από τους ανθρώπους της Βέροιας, προκειμένου να βρεθεί στην πατρίδα του για να ανανεώσει την βίζα του.

Εκείνος που… συμπλήρωσε τις απουσίες του Καλαϊτζίδη ήταν ο Κόστλι, ο οποίος βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Ονδούρας για τον προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει αρκετές προπονήσεις της Βέροιας τις επόμενες μέρες.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: Βέροια