Θετικές φαίνεται πως είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Φελίπε Μάσα για την F138.

Ομάδες και πιλότοι βρίσκονται ήδη στη Χερέθ, όπου πραγματοποιείται η πρώτη περίοδος των χειμερινών δοκιμών, με τον Βραζιλιάνο να χαρακτηρίζει τη Ferrari «μονοθέσιο από άλλο πλανήτη» ύστερα από τα πρώτα χιλιόμετρα που έκανε στην πίστα της Ισπανίας.

Ο Μάσα τόνισε πως το φετινό μονοθέσιο είναι πολύ καλύτερο από το περσινό, ενώ επικεντρώθηκε στην καλύτερη ισορροπία που έχει η F138.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος πιλότος τόνισε πως ακόμη χρειάζεται αρκετή δουλειά, ώστε να είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία.

«Μπορώ να πω ότι η διαφορά από την περσινή σεζόν είναι τεράστια, είναι σαν το μονοθέσιο να είναι από άλλο πλανήτη. Φέτος η ισορροπία είναι καλύτερη, όπως επίσης και το πίσω μέρος του μονοθεσίου. Ωστόσο, ακόμη πρέπει να κάνουμε πολύ δουλειά, ώστε να ετοιμάσουμε το μονοθέσιο για τον πρώτο αγώνα.

Πρέπει να κατανοήσουμε την πραγματική συμπεριφορά του μονοθεσίου, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν νομίζω ότι θα χάσουμε χρόνο στο να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται, όπως συνέβη πέρυσι. Έχουμε λίγο παραπάνω από ένα μήνα για να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου.

Οι δοκιμές στη Χερέθ συνεχίζονται σήμερα (6/2) με τον Μάσα να συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της F138.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!