Μολονότι συμμετείχε στο σημερινό (6/2) φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσήμβρια, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα τις επόμενες δέκα ημέρες.

Ο Ουρουγουανός μέσος συζήτησε σχετικά με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη και αποφασίστηκε να συνεχίσει με ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Επιπλέον εξασφάλισε άδεια δύο ημερών και έτσι θα ξεκινήσει από το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς -όπως φάνηκε και μετά τα εργομετρικά τεστ στα υποβλήθηκε χθες (5/2)- θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Γι’ αυτό λοιπόν το επόμενο διάστημα θα ακολουθεί διαφορετικό πρόγραμμα, μέχρι να είναι να μπει κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.