Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας για να παρακολουθήσει την μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ και όπως γίνεται αντιληπτό δεν απέφυγε τις ερωτήσεις γύρω από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

«Πρέπει να κάνω ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε από τις επόμενες ημέρες να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος, ενώ με αφορμή το δημοσίευμα που θέλει τη Νασιονάλ να επιθυμεί την απόκτησή του, παραδέχθηκε ότι «η Νασιονάλ είναι η ομάδα που υποστήριζα από μικρός στην χώρα μου», αλλά «δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω τώρα εκεί και το μυαλό μου είναι πως θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ».

«Σε αυτό τον κόσμο είμαι ευγνώμων. Από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να είμαστε στην ίδια γραμμή για να βοηθήσουμε την ομάδα. Πρέπει να βοηθήσουμε και το τεχνικό τιμ που ήρθε εδώ για να δουλέψει και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ», τόνισε, λύνοντας μια και καλή την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργήσει με τον Γιώργο Δώνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

ΠΣΑΤ για την ένταση στην Τούμπα: «Συνιστά ευθεία προσβολή της ελευθερίας του Τύπου, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα»

Κάτρης: «Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γυρίσω στον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.