Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να διαμορφώνει σαφή άποψη για το ρόστερ του Ολυμπιακού και ένα από τα πρώτα συμπεράσματά του είναι πως θα χρειαστεί ενίσχυση στο χώρο του κέντρου το καλοκαίρι. Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως είναι αναγκαία η προσθήκη ενός μεσοαμυντικού, αλλά και ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του 37χρονου πλέον Αριέλ Ιμπαγάσα ως επιτελικός μέσος.

Δεν αποκλείεται να αρχίσει από τώρα η αναζήτηση παικτών, με την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει άριστα ο Μίτσελ να αποτελεί το πρώτο πεδίο στο οποίο θα ψάξουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ασφαλώς ο χώρος του κέντρου δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο θέλουν ενίσχυση οι Πειραιώτες. Υπάρχει πάντα η θέση του σέντερ φορ, όχι μόνο για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, όπως φέτος ο Πάντελιτς, αλλά πιθανώς και για το βασικό σχήμα εφόσον το καλοκαίρι υπάρξει πώληση ενός εκ των Τζεμπούρ-Μήτρογλου. Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ, όπως και τερματοφύλακα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Για ακόμα μια φορά δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε - Ο Ροντινέι δεν μπακ πια, είναι εξτρέμ»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έπαιξε στην Τούμπα σαν να μην είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα»