Στο συμπέρασμα ότι οι σοβαρές κακώσεις που έφεραν οι τέσσερις συλληφθέντες προκλήθηκαν στη Βέροια στο σημείο σύλληψης κατέληξε η έρευνα των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ όπως επισήμως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μιλώντας ο διευθυντής των Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Παναγιώτης Στάθης υποστήριξε πως στις 12:50 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας, εντοπίστηκαν οι τρεις δράστες έχοντας στο πίσω μέρος του βαν ως όμηρο τον οδοντίατρο.

Αν και ο 35χρονος υποστήριξε πως λόγω ψυχικής φόρτισης και συναισθηματικού στρες δεν κατάλαβε πως έγινε η σύλληψη, η έρευνα έδειξε, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Αδιάφθοροι, ότι νεαροί συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι ήταν πιο γεροδεμένοι και εκπαιδευμένοι από τους νεαρούς ληστές.

Όπως είπε ο κ. Στάθης από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός, ενώ παρουσίασε και το βίντεο από ερασιτεχνική λήψη στο σημείο του συμβάντος. Ανέφερε δε, ότι στις 13:05, ουσιαστικά δηλαδή ένα τέταρτο μετά τη σύλληψη οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν ατύπως από κινητό τηλέφωνο, στο οποίο φαίνονται να είναι χτυπημένοι, πέντε λεπτά αργότερα φωτογραφήθηκαν από τις ψηφιακές μηχανές της Σήμανσης στην Ασφάλεια της Βέροιας ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Νίκου Ρωμανού, ο κ. Στάθης υποστήριξε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Επίσης αναφέρθηκε πως ο τέταρτος συλληφθείς, ο Δημήτρης Πολίτης που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε διαφορετικό σημείο, δεν έφερε τραύματα καθώς παραδόθηκε μόνος του στους αστυνομικούς.

Ουσιαστικά, η έρευνα των Αδιάφθορων, βγάζει λάδι τους αστυνομικούς, τα ρίχνει όλα στην αντίσταση που προέβαλλαν οι νεαροί συλληφθέντες και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι νεαροί, οι δικηγόροι και οι γονείς τους οι οποίοι κάνουν λόγο για άγρια επίθεση και βασανισμούς.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας καλεί τους πολίτες να προετοιμαστούν για ενδεχόμενη εισβολή

Ζάκυνθος: Μαθητής γυμνασίου πήγε στο σχολείο με πιστόλι

Σκηνές «πολικής αποκάλυψης» στη ρωσική Άπω Ανατολή: Οι κάτοικοι σκάβουν τούνελ μέσα στα χιόνια

Πρώην αντιδήμαρχοι της Θεσσαλονίκης καταδικάστηκαν για τον θάνατο 65χρονου από αγέλη σκύλων

Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη στην Αττική, δημόσια και ιδιωτικά

Έρχεται κακοκαιρία με χιόνια και καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Εληξε το μπλόκο της Άρτας - Αποχώρησαν μετά από 50 ημέρες οι αγρότες

Σε κόκκινο συναγερμό η Αττική και άλλες 4 περιφέρειες ενόψει της κακοκαιρίας

Συνελήφθη 37χρονος για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι - Αφαιρούσε καλώδια

Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις για το 2026: Χατζηδάκης και Σκέρτσος παρουσίασαν το κυβερνητικό σχέδιο