Το βλέμμα τους στο επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Κέρκυρας στην Σούπερ Λίγκα, έχουν στρέψει όλοι στις τάξεις της ομάδας, όπως τόνισε ο Γιάννης Παπακώστας.

Μάλιστα, ο προπονητής των Φαιάκων μίλησε και για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην «Ένωση», η οποία δεν τον ικανοποίησε.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Κέρκυρας, Γιάννης Παπακώστας:


«Δεν κινδυνέψαμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις για να πάρουμε κάτι από το ματς. Είναι δύσκολα τα πράγματα, θέλει μεγάλη συγκέντρωση. Και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι για να δούμε καλύτερα την συνέχεια. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Θέλει μεγάλη προσπάθεια.

Το ματς με τον Πανιώνιο είναι σταθμός, για να ανακτήσεις κάποιες από τις ελπίδες που χάθηκαν σήμερα. Γινόντουσαν μεγάλες μπαλιές, που διευκόλυναν τους ψηλούς παίκτες της ΑΕΚ. Δεν ήταν σωστό αυτό. Ήταν όμως αποτέλεσμα της πίεσης και του άγχους. Μετά την αποβολή, δεν αντεπεξήλθαμε σωστά στις συνθήκες του παιχνιδιού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

Πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ραστόντερ

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Στην κορυφή με 3/3 μαζί με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη αγωνιστική