Κλειστή η οδός Ευελπίδων από Μουστοξύδη μέχρι Τσαλδάρη στα δικαστήρια. Περισσότερα από 600 άτομα –στην πλειοψηφία τους μέλη του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους 35 συναδέλφους τους που αναμένεται να δικαστούν για τα πρόσφατα επεισόδια στο γραφείου του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Νωρίτερα στην είσοδο των δικαστηρίων επικράτησε ένταση, όταν μέλη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να διασπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας και να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο.

Στο σημείο βρέθηκε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Σε δηλώσεις της η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να τρομοκρατήσει το λαό, αλλά το κόμμα της δεν θα το επιτρέψει.

Οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που είχαν συλληφθεί μετά την εισβολή τους στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας.

Για τις φθορές στο γραφείο του υπουργού, Γιάννη Βρούτση, ο εισαγγελέας έχει διατάξει τη διενέργεια έρευνας από την Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τη διάπραξη του αδικήματος της φθοράς ξένης περιουσίας.

Τέλος, τρίωρη στάση εργασίας (08:00-11:00), κήρυξε την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.

Δείτε τι δήλωσε η ΓΓ του ΚΚΕ στο παρακάτω video του 902 TV :



Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου