Στην κούραση από τα πολλά ταξίδια απέδωσε την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και τη μέιωση της διαφοράς ο Πίνι Γκέρεσον, ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας. Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε πως ήταν ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και έστρεψε το βλέμμα στην Κωνσταντινούπολη. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέδωσε την ήττα στο ρυθμό και στους 84 πόντους που δέχτηκε η άμυνά του.

Αναλυτικά:

Πίνι Γκέρσον: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν επιθετικοί, όμως στο δεύτερο μπήκαμε πιο χαλαρά. Στόχος μου ήταν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες, όμως κάποιες πεντάδες από αυτές που χρησιμοποίησα ήταν αδόκιμες. Ετσι, η Ολύμπια, που είναι καλή ομάδα, επέστρεψε στο παιχνίδι. Ομως στο τέλος ήμασταν σοβαροί και φτάσαμε στη νίκη. Προερχόμασταν από εκτός έδρας ματς, δώσαμε άλλο ένα και ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα κόντρα στην Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη. Επαιξε ρόλο και η μεγάλη διαφορά του πρώτου μέρους, ώστε να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο».

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Το κλειδί του αγώνα ήταν ο ρυθμός, κάτι φυσιολογικό κόντρα σε μία ομάδα που σκοράρει 95 πόντους κατά μέσο όρο. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλός στην άμυνα, ενώ εμείς έχουμε αρκετούς καινούργιους παίκτες. Στα αποδυτήρια είπαμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να μην κάνουμε γρήγορες επιθέσεις. Γυρίσαμε το ματς με μία πεντάδα που είχε παίκτες, οι οποίοι παίζουν μαζί από την αρχή της χρονιάς. Το ματς αυτό ήταν καλό μάθημα για το μέλλον».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»