Στην Πλατεία θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κούρος!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 20χρονου αμυντικού μέχρι το 2016, θέλοντας να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ένα βασικό «γρανάζι». Τη φετινή σεζόν, ο στόπερ των «κυανέρυθρων» έχει 16 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Κούρου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Μετά τις υπογραφές, ο Αλέξανδρος Κούρος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Ταυτόχρονα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, τόσο τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη τους, όσο και την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά, προκειμένου και τους ανθρώπους της ομάδας να δικαιώσω για την απόφασή τους αυτή, αλλά και τον Πανιώνιο να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»