Οι Αρκάδες, αγωνίζονται και πάλι μακριά από την Τρίπολη, μετά από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά, όπου είχαν κάνει πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά είχαν φύγει με το τρίποντο, με το εμφατική 3-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Κάτι ανάλογο θέλει και στη Βέροια, ο Σάκης Τσιώλης, προκειμένου οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει έναν σημαντικό λόγο να πονοκεφαλιάζει αφού, ο Φερνάντο Ουσέρο είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Ημαθίας.

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη, ενώ όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Πέμπτης. Εάν καταφέρει να πάρει μέρος, τότε είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στη Βέροια. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα τιμωρημένοι είναι οι Περόνε, Σανκαρέ και Κοντοές, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Κουρμπέλης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι και δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα και κάποιους από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε καλό ματς, δεν απειληθήκαμε - Ήταν… ασταμάτητος ο Μαρτίνς»

Τσορμπατζόγλου: «Σε άλλη φάση ο ΠΑΟΚ, παίζει το ποδόσφαιρό του και βγάζει ποιότητα…»

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για Παναθηναϊκό και την αποχώρηση έξι παικτών του

Ταρέμι για την κατάσταση στο Ιράν: «Ως παίκτης πρέπει να είσαι με τον κόσμο, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος»

Χριστόγλου: «Δεν θυμάμαι τόσο καλό ημίχρονο του Ζέλσον - Πειστικός και αποφασιστικός ο Ολυμπιακός»

Κέρκεζ: «Όταν παίζεις με Ολυμπιακό πρέπει να είσαι περισσότερο επιθετικός»

Αναστασίου: «Περάσαμε δύσκολο βράδυ κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα»

Νικολακόπουλος: «Με την υπογραφή Ταρέμι και Ζέλσον ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν»

Μεντιλίμπαρ: «Τους χρειαζόμαστε όλους, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο σε έναν-δύο παίκτες»

Λουτσέσκου: «Χρειάζεται υπομονή με τον Ζαφείρη, το σημαντικό είναι να έχει χημεία η ομάδα»