Κάτι τα χρόνια που πέρασαν.

Κάτι ο τραυματισμός του.

Είδε και απόειδε ο Μίροσλαβ Κλόζε και αποφάσισε να κάνει… στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται δίπλα στο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς και εκτελεί χρέη βοηθού στην εξέλιξη του προπονητικού προγράμματος των «λατσιάλι».

Ο λόγος βέβαια για τον οποίο ο Γερμανός επιθετικός ανέλαβε αυτόν τον ρόλο, είναι το γεγονός ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την προσεχή αντίπαλο της Λάτσιο στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, την Γκλάντμπαχ, λόγω της πολυετούς θητείας του στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Από την αναμέτρηση ο Κλόζε θα απουσιάζει, λόγω του τραυματισμού, όπως και ο Μπρόκι, ενώ κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Έντερσον, ο οποίος απουσίαζε εδώ και αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της Λάτσιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού