Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ, με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών.

Από τις Ηπειρώτισσες, βραβεύτηκαν ο Ολυμπιακός, η αρχηγός των κυπελλούχων Ελλάδος,Δήμητρα Γιακουμή και ο κ. Αντωνιάδης για την προσφορά του στο βόλεϊ της περιοχής.

Με τα καλύτερα λόγια για την πρωτοβουλία αυτή μίλησε ο Τέλης Σωτήρχος. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτού του φιλικού αγώνα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή τους, δίνοντας συνέχεια σε μία σειρά δράσεων της ομάδας μας, που έχουν ως στόχο να δώσουν χαρά στα παιδιά, αλλά και να προβάλλουν φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων και χαιρόμαστε που οι φίλαθλοι γέμισαν το κλειστό για ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Το παιχνίδι, αγωνιστικά, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η προσφορά του αθλητισμού είναι μεγάλη και έξω από τις τέσσερις γραμμές των αγωνιστικών χώρων».


Τα σετ: 9-25, 15-25, 14-25

ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Μαγκλάρα Χρ., Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Μπλώτσου, Παππά, Γιώτη, Μητσοπούλου, Τσίλιου, Καρά, Στεφάνου Στ., Στεφάνου Σωτ., Μπόζου, Λιοκάτη, Λεωτσίδου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου, Κοσμά, Τρατς, Λόκοβιτς, Γιακουμή, Καβαθά, Κονόμη, Μπίλια, Χριστοδούλου, Τέζα, Τένεβα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»