Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα είναι πως ο συγκεκριμένος επενδυτής, τον οποίο γνωρίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος, είναι διατεθειμένος να βάλει άμεσα «ζεστό» χρήμα στην «Ένωση» χωρίς να έχει κάποια απαίτηση από την ΠΑΕ, πέραν της παροχής εγγυήσεων πως κάποια στιγμή θα τα πάρει πίσω.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται να δώσει ανάσα στην ομάδα σε μια περίοδο που ασφυκτιά οικονομικά.

Το αν ο συγκεκριμένος άγνωστος επενδυτής έχει την πρόθεση να συμμετάσχει και σε κάποιο μελλοντικό σχήμα (με όποιος συμπαίκτες δεχθούν να μπουν) ή όχι, είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί σε αυτήν τη φάση να απαντηθεί. Σίγουρα, όμως, το τοπίο τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο της ΑΕΚ θα γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο μετά το πέρας του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!