Τη σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως και όλων των υπόλοιπων παιχνιδιών που ακολουθούν από εδώ και πέρα προκειμένου ο Άρης να ξεφύγει από την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει επισήμανε ο τεχνικός των "κίτρινων", Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στο arisfc.gr:

«Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό είναι μια συνέχεια των δύσκολων αγώνων που προηγήθηκαν, αλλά και αυτών που ακολουθούν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Προερχόμαστε από το ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο τίποτε δεν πήγε καλά για μας και στο τέλος ήρθε η ήττα. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες απώλειες βαθμών ειδικά στην έδρα μας. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο στόχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Άρης