Η Κέρκυρα πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Γιάννη Παπακώστα να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για το γεγονός ότι νίκησαν το άγχος και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι πλέον χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μαχητικότητα, έκαναν ανατροπή όχι μόνο του σκορ αλλά του αγωνιστικού χώρου, του άγχους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος βοήθησε για ακόμα μία φορά και τον ευχαριστούμε. Μετά το 0-1 δεν μας κυρίευσε το άγχος και μπορέσαμε να επιβληθούμε. Πήραμε μία σπουδαία νίκη και δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Παπακώστα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR