Ο Παύλος Μητρόπουλος έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει συνολικά η ΑΕΚ και μάλιστα έχει αποδείξει πως δεν καταλαβαίνει ούτε από τραυματισμούς. Ο 22χρονος μέσος είχε ενοχλήσεις στον αυχένα και στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο για προληπτικούς λόγους κρίθηκε σκόπιμο, να μην κάνει την Κυριακή, προπόνηση και το πρωί της Δευτέρας (18/2) να μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για θεραπεία.

Το τεχνικό τιμ της "Ένωσης"΄ελπίζει πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να προπονηθεί την Τρίτη, για ν' αρχίσει κανονικά την προετοιμασία του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά, μιας και την Δευτέρα (18/2) υπάρχει ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ.


Επιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»

LIVE Streaming το drone show για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

«Φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στον τίτλο»: Ύμνοι στο Μεξικό για την παράσταση του Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

«Εμείς μαζί, για μια ζωή»: Πήρε… φωτιά η Αριστοτέλους για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

TAGS: A.E.K.