Μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση κι ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα προστέθηκε χθες βράδυ για τον Παναθηναϊκό. Η ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0) απομάκρυνε κι άλλο τους «πράσινους» από το στόχο των play offs και βάθυνε την κρίση που μαστίζει το σύλλογο. Οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» είναι στο -5 από την προνομιούχο πέμπτη θέση και μόλις στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ χθες βράδυ διαρρεόταν δυσαρέσκεια για την απόδοση των περισσοτέρων παικτών της ομάδας, καθώς θεωρείται ότι δεν παρουσίασαν το απαραίτητο πάθος για να φτάσουν στη νίκη, ενώ δεν έλειψαν και πάλι τα πολλά λάθη. Αντίθετα, επί της παρούσης δεν φαίνεται να τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του Φάμπρι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ασφαλώς και ο Ισπανός τεχνικός έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο αυτή αποδίδεται κυρίως στην αγωνιστική συμπεριφορά. Ήδη φημολογείται πως ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά να επιβάλει πρόστιμο στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί δημοσίως.

Χάνει Βιτόλο

Σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να λείψει ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός συμπλήρωσε χθες επτά κίτρινες κάρτες και ο Φάμπρι θα κληθεί να επιλέξει σε ποια δύο ματς από αυτά με ΟΦΗ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Κέρκυρα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) δεν θα τον έχει διαθέσιμο. Το πιθανότερο είναι να επιλεγούν οι δύο αγώνες που θα δώσουν οι «πράσινοι» ως γηπεδούχοι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»