Στην διάθεση του Γκόρντον Στράχαν τέθηκε ο Κένι Μίλερ και θα δώσει κανονικά το «παρών» στον κρίσιμο αγώνα της Σέλτικ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως δήλωσε ο Γκόρντον Στράχαν. Αντίθετα ο οπισθοφύλακας, Γκάρι Κάλντγουελ θεωρείτε αμφίβολος, λόγο του τραυματισμού του στο γόνατο που υπέστη στο ματς πρωταθλήματος με την Ινβερνές.
Ο Σκοτσέζος τεχνικός σε δηλώσεις αποκάλυψε τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κάλντγουελ. «Το νέο πρόσωπο της ενδεκάδας ( σ. σ. αντί του Κάλντγουελ) θα είναι ο Μπόμπο (Μπαλντέ), ο οποίος ξέρει πολύ καλά την συγκεκριμένη θέση (σ. σ. του αμυντικού),» επισήμανε ο Γκόρντον Στράχαν.
Η Σέλτικ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με έξι βαθμούς, έναντι εννέα της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τεσσάρων της Μπενφίκα και της Κοπεγχάγης, που την ίδια ώρα αναμετρώνται στη Λισαβόνα.
Επιμέλεια: Γιώργος Μερκούρης