Η Νέα Σμύρνη θα είναι η νέα «κατοικία» του Νταμίρ Μίλκοβιτς. Ο Κροάτης γκαρντ συμφώνησε με τον Πανιώνιο ως το τέλος της φετινής περιόδου και θα είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Τόμοβιτς στη θέση του πλέι μέικερ στους «κυανέρυθρους», που έψαχναν πολύ καιρό για έναν παίκτη. Πάντως, μπορεί να αγωνιστεί και ως δυάρι.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίζοντας στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης και αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα, μόλις αυτή διαλύθηκε. Είναι πολύ καλός σκόρερ και θα βοηθήσει τους Νεοσμυρνιώτες στις δύσκολες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάντως, δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Euro Cup.

Πάντως, οι μεταγραφές δε σταματάνε εδώ για την ομάδα του Λούκα Παβίσεβιτς. Οι «κυανέρυθροι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ, Αλεξάνταρ Σούμπαρα. Ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως «άσος» και «δυάρι», ενώ ατην τη στιγμή αγωνίζεται στη ρώσικη Κίμικ Γιούζνι. Είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,82, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μπεομπάνκα, Ραντνίσκι Νις, Σαρλερουά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες