Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους δυσκολία είναι στην Λεβάντε εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Λόπεθ.

Οι Ισπανοί έχουν το υπέρ τους 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, όμως γνωρίζουν ότι οι οπαδοί των Πειραιωτών μπορούν να ωθήσουν τους παίκτες του Μίτσελ στην προσπάθεια να πετύχουν ένα θαύμα.

«Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Βρισκόμαστε στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο με υπέροχη ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είναι σαφές ότι πηγαίνουμε με ένα καλό σκορ (στην Αθήνα) και έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά εμείς σεβόμαστε αρκετά τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος έχει τη δική του ιστορία και στο ρόστερ του υπάρχουν πολλοί διεθνείς. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, επειδή σίγουρα θα μας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στην άμυνα».

Καταλήγοντας, ο Λόπεθ μίλησε για το πιθανό αντίπαλό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει όσο κοιτάμε εμείς τη δική μας απόδοση. Ίσως επειδή η Ρούμπιν μας είναι άγνωστη και ξέρουμε περισσότερο την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»