Ο Ζαν Τάμπακ, μιλώντας για το παιχνίδι της Κάχα Λαμποράλ με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη μίνι κρίση που διανύει η ομάδα του λόγω των δύο σερί ηττών (σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα), ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του είναι διατεθειμένοι να παλέψουν κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας για το θετικό αποτέλεσμα.

Μοναδικός απών για την Κάχα Λαμποράλ θα είναι ο Νταβίντ Γιέλινεκ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αρχικά, ο Ζαν Τάμπακ αναφέρθηκε στο ρόλο του… ψυχολόγου που έχει ενόψει Ολυμπιακού, λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών της Κάχα Λαμποράλ: «Θα προσπαθήσω να δω τι προβλήματα έχουμε και να βρούμε κάποια λύση. Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η στενή επαφή προπονητή και παίκτη».

Για να συνεχίσει ο προπονητής των Βάσκων: «Θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Ακόμα και να είμαστε πίσω στο σκορ, δεν θα πρέπει να τα παρατήσουμε και να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν σημασία ούτε οι 17 σερί νίκες που είχαμε, ούτε η κατάσταση που είναι τώρα η ομάδα. Η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά έχει δυνατό χαρακτήρα και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προοδεύσει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η ομάδα του μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά, λόγω του μικρού ρόστερ που έχει: «Στην αρχή υπήρξαν κάποιοι που πίστευαν πως δεν περάσουμε στο TOP 19, τώρα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που αμφιβάλουν για εμάς. Εγώ δεν αμφιβάλλω για τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»