Μία επιπλέον λύση για τη μεσαία γραμμή θα έχει ο Έβαλντ Λίνεν στο κυριακάτικο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο Αντώνης Ρίκκα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες.

Πλέον είναι στην ευχέρεια του Γερμανού προπονητή να τον χρησιμοποιήσει στο προσεχές παιχνίδι, αν και το πιθανότερο είναι λόγω της μεγάλης του αποχής να προτιμηθεί ο Φώντας Φέτσης για το βασικό σχήμα.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Χρήστος Αρκούδας, λόγω της προγραμματισμένης για το μεσημέρι απολογίας του για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Ντίνος Νικολόπουλος.

Η «Ένωση» θα συνεχίσει την προετοιμασία της την Παρασκευή στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει χάσει την ταυτότητά του - Μίνιμουμ 4 νίκες στα playoffs»

Κετσετζόγλου: «Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ έναντι των άλλων στα playoffs - Τι θα ήταν καλό να αποφύγει με Παναθηναϊκό»

Σταματέλος: «Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να τα περιμένει όλα από τους φορ του»

Δεσύλλας: «Μέρος του προβλήματος οι απουσίες στον Παναθηναϊκό - Τι ισχύει με Ντέσερς»

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη - Κλείστε τα αυτιά σας και ας αποδοκιμάζουν εμένα»

Σήμερα η κλήρωση για το πρόγραμμα των playoffs και των playouts του πρωταθλήματος

«Παναθηναϊκός και Μπεσίκτας θέλουν τον Φερεϊρίνια»

Η παρακάμερα του Βόλος-ΠΑΟΚ

Ντέμης: «Η ΑΕΚ σοβαρή, ο ΠΑΟΚ όλα λάθος, δεν υπάρχει φαβορί - Τα τελευταία χρόνια ο Μάνταλος παίρνει ό,τι αξίζει»

Λατρεία για Δημητριάδη, αποθέωση Μάνταλου και το λουλούδι του Ηλιόπουλου στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κηφισιά

TAGS: A.E.K.