Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ντορόν Πέρκινς λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε γιατί ήταν εύκολο να αποδεχθεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων», ενώ τόνισε πως η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι των Πειραιωτών θα εξαρτηθεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω. Ήταν εύκολο να πω ναι. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες. Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου και το να αγωνιστώ εδώ αποτελεί για μένα μια μεγάλη ευκαιρία», είπε ο Πέρκινς και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ αύριο, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής. Μπορεί να παίξω, μπορεί και όχι. Εγώ νιώθω έτοιμος πάντως. Το θέμα είναι να βοηθήσω. Χρειάζομαι πάντως λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ. Ήταν μία κουραστική πτήση από τις Η.Π.Α. Χρειάζεται να συνηθίσω στις νέες συνθήκες και κυρίως να συνηθίσω στην άμυνα που παίζεται στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χέρμπερτ για την Μπάγερν Μονάχου: «Είναι άλλα τέσσερα ματς σε επτά ημέρες, αλλά πρέπει ν' αρχίσουμε να κερδίζουμε»

«Αν τιμωρείς κάποιον με τεχνική ποινή...»: Σπόντες για τη διαιτησία από τον Ομπράντοβιτς

Με πέντε απουσίες απόψε η Εφές κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας

Ο λόγος που την… έπεσε ο Μπόλντγουιν στον Γκραντ στο τέλος του Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός

Πετρίδης: «Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό του Σλούκα - Άγγιξε το τέλειο ο Χουάντσο στο τέλος»

Ζέρβας: «Κορεσμένη ομάδα ο Ολυμπιακός - Η κακή άμυνα, η αστοχία και τα αδόκιμα σχήματα…»

Όσμαν για Αταμάν: «Ήταν αναστατωμένος, άσχημο να ακούει τέτοια συνθήματα ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας»

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός AKTOR - Χάποελ Τελ Αβίβ

Euroleague: Ολοκληρώνεται σε Βελιγράδι, Κάουνας, Λιόν και Βιτόρια η 16η αγωνιστική

Ναν στο sport-fm.gr: «Όταν είμαστε στα καλύτερά μας, μπορούμε να βάλουμε και άλλο αστέρι στη φανέλα»!