Επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και προκρίθηκε στους «16» του Europa League η Ανζί! Οι Ρώσοι ναι μεν δεν κέρδισαν στο δεύτερο ματς με το Αννόβερο, όπου έμειναν στο1-1, όμως είχαν φροντίσει με το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

Οι Γερμανοί το προσπάθησαν για την ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στο 70’ ο Ντα Σίλβα Πίντο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους 1-0 και τους έδωσε ελπίδα για την ανατροπή, αφού πλέον κηνυγούσαν ένα ακόμη τέρμα.

Αυτό, βέβαια, δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα η Ανζί ήταν αυτή που στο 90+8’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τραορέ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ, η οποία πέταξε εκτός την Μέταλιστ.

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Εστσένκο, Ζοάο Κάρλος, Λογκασόφ, Εβέρτον, Τζουσίλιε, Αχμέντοφ, Ντιαρά, Γουίλιαν (67’Τραορέ), Μπουσουφά (70’ Γκονζάλεζ), Ετό

Αννόβερο: Ζίλερ, Σμιέντεμπαχ (61’Σλάουντραφ) Τζουρού, Ράους (72’ Ποκονιόλι) Ντα Σίλβα Πίντο, Γιακόναν, Ντιούφ, Αμπντελαουέ, Σουλτζ, Χούσζτι, Σακάι (83’Σόμπιεχ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θέλει… οξυγόνο με Γιαγκελόνια και λύση για γκολ από Μάριους»

Κόντης: «Ιστορικό ματς - Να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα που μας διακατέχει»

Φούντας: «Έτοιμοι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και με τη Χόφενχαϊμ - Να φτάσουμε ψηλά τον ΟΦΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ

Σουργιάς: «Ο ΟΦΗ έχει τον τρόπο να παίρνει παιχνίδια απέναντι σε ισχυρές ομάδες»

Σταματέλος: «Όποιος πιστεύει ότι η Γιαγκελόνια είναι εύκολη, καλό είναι να το σκεφτεί ξανά»

Μαρτίνεθ: «Νιώθω πιο άνετα στη Ρεάλ - Είμαι χαρούμενος με τη δομή που έχει η ομάδα»

Στο «Σαν Σίρο» ο Παυλίδης, μεγάλη βραδιά στο «Στάδιο του Φωτός» για τη Σάντερλαντ!

Ολυμπιακός-Γιαγκελόνια: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τους «ερυθρόλευκους» με το βλέμμα ψηλά

Ολυμπιακός-Γιαγκελόνια: Το αήττητο με Πολωνούς και το νέο ευρωπαϊκό ξεκίνημα