Ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε υπερήφανος για το χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στο εάν μπορούσε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Ο 40χρονος προπονητής παραδέχθηκε πως ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ είχε λίγες πιθανότητες «αφού το πρώτο ματς και το αποτέλεσμά του» δεν άφηναν πολλά περιθώρια.

Ωστόσο, η μαχητικότητα και το πάθος των «κόκκινων» άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Ρότζερς, ο οποίος έκανε ξεχωριστή αναφορά στην …πάστα της Λίβερπουλ.

«Είμαι πολύ υπερήφανος. Δείξαμε και ποιότητα και χαρακτήρα και πραγματικά ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς», τόνισε ο Ρότζερς για να συμπληρώσει πως η ομάδα του «έπρεπε να είχε πάρει κι ένα πέναλτι».

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ παραδέχτηκε πως οι παίκτες του «δεν θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολλά περισσότερα» και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας, οι «οποίοι ήταν απίστευτοι και έδωσαν θάρρος» στους παίκτες του.

Πηγή: England365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά εκτός ο Μαρινάκης στον ΟΦΗ-Το πρόγραμμα με ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Σιέλης: «Δύσκολο να μας κερδίσεις, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή – Έχουμε κι εμείς “τρελούς” οπαδούς»

Διαιτητή από το «πάνω ράφι» όρισε η UEFA στο ΟΦΗ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΟΦΗ για ΤΣΣΚΑ

Μπιανκόν μετά την πρόκριση της Άντερλεχτ επί του ΠΑΟΚ: «Με τη στήριξή σας, θα συνεχίσουμε να προχωράμε»

ΟΦΗ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Η απογοήτευση και το χειροκρότημα στο τέλος: Η παρακάμερα από την ήττα του ΠΑΟΚ στις Βρυξέλλες

Τσορμπατζόγλου: «Οι Βέλγοι έπιασαν κορόιδο τον ΠΑΟΚ - Κρίνονται πάρα πολλά στις αναμετρήσεις με την Μπραν»

Λίσι: «Πρέπει να μπορούμε να παίξουμε πιο βρώμικα - Έγιναν λάθη, αλλά αν σταθούμε στη διαιτησία, είμαστε σε λάθος δρόμο»

Europa League: Τα ζευγάρια των playoffs και η μοναδική εκκρεμότητα