Και το σίριαλ στην ΑΕΚ συνεχίζεται… Ο άγνωστος δανειοδότης βρέθηκε, είναι ο Βασίλης Ξενιάδης με χρήματα από κινεζική εταιρεία, αλλά υπάρχει δυσπιστία για το αν και πότε θα κατατεθούν οι 400.000 ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ.

Από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στην ΑΕΚ, με την πλευρά του Βασίλη Ξενιάδη να ενημερώνει την «Ένωση» πως τα χρήματα θα φτάσουν στην ΑΕΚ μέσω δύο τραπεζών, αρχικά της κορεατικής «Hana Bank», κατόπιν της γερμανικής «Commerz Bank» προτού καταλήξουν στην Τράπεζα Πειραιώς. Η διοίκηση ζήτησε να παρουσιαστεί έγγραφο που να αποδεικνύει τη... διαδρομή των χρημάτων και έδειξε διάθεση να περιμένει μέχρι το μεσημέρι. Ο Βασίλης Ξενιάδης εμφάνισε ένα έγγραφο, που όμως δεν ανήκει σε τράπεζα αλλά στην εταιρεία που προτίθεται να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ, κάτι που δεν κρίθηκε επαρκές.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες σήμερα για να παρουσιαστούν επαρκείς αποδείξεις των χρημάτων. Πάντως δεν περιμένουν να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση και ούτως ή άλλως από χθες έχει λήξει η προθεσμία που είχε δοθεί στον δανειοδότη να βάλει τα χρήματα στην ΠΑΕ.

Αν, πάντως, εμφανιστούν τη Δευτέρα τα χρήματα, τότε-και λόγω της μεγάλης ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος-θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ για να αποφασίσει αν θα τα κάνει δεκτά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διοργανώνει στα Σπάτα το 1ο Fair Play Cup η Ακαδημία της ΑΕΚ

Εντυπωσιακοί αριθμοί για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες την πρώτη εβδομάδα

Εκτός ο Σάστρε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νύχτα του Βελοντρόμ»

Καραγκούνης: «Έζησα τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν το αλλάζω - Στο μυαλό μου ακόμη το 3-1 με τη Γιουβέντους»

Απαλλαγή του Καρυπίδη και πρόστιμο σε Άρη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Ευχαριστήθηκε την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Το μήνυμα που του έστειλαν»

Όλο το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Νικολογιάννης: Η απάντηση Αλαφούζου για τον Ιωαννίδη τα λέει όλα - Είχε κρούση 30 εκατ. ευρώ και την απέρριψε ασυζητητί!

Βόλος: «Στηρίζουμε Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ - Μακριά από Μάνταλους και… νταλαβεριτζήδες»

TAGS: A.E.K.