Σε… τρία μέρη μοιράστηκε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague καθώς 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης συγκέντρωσαν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς, Λούκα Ζόριτς και Ντέβιν Σμιθ.

Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού, που ήταν κορυφαίος στη νίκη των «πράσινων» κόντρα στην Ζαλγκίρις στο Κάουνας, σε 33:23 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 21 πόντους (5/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/4 βολές), μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ ενώ κέρδισε 2 φάουλ.

Από την πλευρά του ο Λούκα Ζόριτς που οδήγησε την Μάλαγα σε σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ σε 32:34 σημείωσε 26 πόντους (9/14 δίποντα, 8/10 βολές), ενώ είχε ακόμα 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα, 7 κερδισμένα φάουλ και ένα λάθος.

Όσο για τον Ντέβιν Σμιθ; Ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Σιένα πετυχαίνοντας 19 πόντους (0/2 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 4/4 βολές) σε 30:17, ενώ επιπρόσθετα είχε 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 5 κερδισμένα φάουλ, αλλά και 4 λάθη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!