Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε σπάσει τον αντίχειρά του στο παιχνίδι του Κόπα Ντελ Ρέι με τη Βαλένθια. Στη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, του τοποθετήθηκαν δύο βίδες και οι δύο 17 χιλιοστά μήκος και δύο χιλιοστά πλάτος.

«Έχω έναν μήνα ακόμα μπροστά μου και πραγματικά πιστεύω ότι πηγαίνει καλά», είπε ο αρχηγός της «Βασίλισσας» σε δημοσιογράφους, στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Μπερναμπέου. «Ο γιατρός μου αναμένει να είναι πίσω σε τέσσερις εβδομάδες. Κάνω ενεργά ασκήσεις ενδυνάμωσης και τώρα πλέον μπορώ να μετακινήσω το δάχτυλό μου».

Βέβαια η επιστροφή του Κασίγιας στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν σηματοδοτεί αυτομάτως και την κατάληψη της θέσης βασικού κάτω από τα δοκάρια. Η απόκτηση του Ντιέγκο Λόπεζ από τη Σεβίλλη και καλές εμφανίσεις του, πλέον προσθέτουν έναν ακόμα πονοκέφαλο στο Μουρίνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στις προπονήσεις... μασκοφόρος ο Λεβαντόφσκι