Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και θα αγωνιστεί εκείνη στον τελικό του Copa del Rey, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο

Για το αποψινό Classico, στο οποίο κρίνεται μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας:

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει την πρόκριση. Δεν τολμώ να κάνω οποιαδήποτε πρόβλεψη, επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι δύσκολο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μέσα στις δυνατότητές της. Δεν υπάρχουν παίκτες-κλειδιά στο παιχνίδι, ο καθένας έχει το δικό του σημαντικό ρόλο.

Εάν είναι καλύτερος ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) από τον (Λιονέλ) Μέσι; Αυτό είναι κάτι άλλο, αλλά όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το υλικό για να τα πάει καλά
».

Για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League:

«Νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει στην Primera Division, σε ένα επίπεδο ανάλογο με εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι οι παίκτες θα ταξιδέψουν εκεί για να κερδίσουν. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά πρώτα θα πρέπει να παίξουμε».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επαγγελματική πρόκριση για την Μπαρτσελόνα, δεν την πάτησε όπως η Ρεάλ

Ιστορικές στιγμές με χιλιάδες οπαδούς στην παρέλαση της Αλμπαθέτε για την πρόκριση επί της Ρεάλ!

Εκτενές αφιέρωμα της «Equipe» στον Μπετανκόρ για την ιστορική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ!

«Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα»: Η πωρωτική ομιλία του προπονητή της Αλμπαθέτε πριν την επική πρόκριση επί της Ρεάλ!

Η LaLiga καταδίκασε ρατσιστικά συνθήματα οπαδών της Αλμπαθέτε κατά του Βινίσιους

Δένει τον... υιό Σιμεόνε μέχρι το 2030 η Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπετανκόρ: «Πήγα να σταματήσω το ποδόσφαιρο - Έκλαιγαν ασταμάτητα η γυναίκα και ο γιος μου μετά το γκολ με τη Ρεάλ»

Ο όρκος πρόκρισης στ’ αποδυτήρια της Αλμπαθέτε και τα δάκρυα ευτυχίας μετά τον άθλο επί της Ρεάλ

«Σιωπή» στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Αλμπαθέτε

Ο Μπετανκόρ με γκολ στο 94' πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Ρεάλ!