Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 5 Μαρτίου, στην Αθήνα, με συντονισμό των αγροτών πανελλαδικά και συντεταγμένη αποχώρηση των τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας, αύριο, από τις 11 το πρωί και μετά, αποφάσισαν οι αγρότες που συνεδρίασαν, σήμερα, στο μπλόκο.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε περιορισμένος αριθμός αγροτών, οι οποίοι, ύστερα από αποτίμηση του αγώνα, που διήρκεσε πάνω από έναν μήνα και τη χθεσινή συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο, αποφάσισαν τελικά να αποχωρήσουν αύριο, επισημαίνοντας ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται με άλλες μορφές.

Επικεντρώνεται δε, σε πρώτη φάση, στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην πρωτεύουσα, με κατά τόπους οργάνωση, ώστε η συμμετοχή να είναι μαζική.

Στο μεταξύ, «απογοητευμένοι, αλλά με το κεφάλι ψηλά», όπως αναφέρουν, αποφάσισαν να αποχωρήσουν και οι Σερραίοι αγρότες, οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκα στη διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, στα Κερδύλλια, επί της εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας και στο Ροδολίβος του δήμου Αμφιπόλεως.

Σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους έχουν προχωρήσει από χθες και οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα, ενώ προς αποχώρηση οδεύουν και οι συνάδελφοί τους σε Έβρο και Ροδόπη.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Τελεσίγραφο Στάρμερ στο X για το Grok: «Αν δεν το ελέγξετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς»