Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ένα από τα hot ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός του Ατρόμητου έχει «προσελκύσει» πολλά βλέμματα από ομάδες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Το όνομά του έχει γραφτεί αρκετές φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ ομάδες από Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία και τώρα Γαλλία έχουν ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουν. Τελευταία που προστέθηκε στην… ουρά για την αγορά του, είναι η Λιλ, η οποία, ειδικά μετά την πώληση του Ματιέ Ντεμπισί στην Νιούκαστλ, βρίσκεται σε ανατήζηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.mercato365.com άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» της Γαλλίας βρέθηκε στο Περιστέρι και είδε την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον παίκτη. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται… μάλλον δεδομένο πως θα φτάσουν στα γραφεία των «κυανόλευκων» προτάσεις για την πώληση του νεαρού αρχηγού της ομάδας τω Δυτικών Προαστίων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος