Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης υπεραμύνθηκε στη δευτερολογία του τις θέσεις αλλά και τη στάση που κράτησε το κόμμα του για να μην οδηγηθεί, όπως είπε, η χώρα στην απομόνωση και στην καταστροφή.

«Θα ήταν εξαιρετικά ευχερές να περιοριστούμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης και να αφήσουμε να οδηγηθεί στα αυτονόητα η πολιτική ζωή του τόπου. Εμείς δεν ψηφίσαμε κανένα μνημόνιο. Σταθερά επιμείναμε ότι οι μεταρρυθμίσεις στο τόπο πρέπει να γίνουν. Και το κάναμε χωρίς να εκχωρούμε την πολιτική και την ιδεολογική μας ταυτότητα συμμετέχοντας στη κυβέρνηση εθνικής ευθύνης», τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Απαντώντας στις κατηγορίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση στηρίζει το μνημόνιο αντέτεινε:

«Τι εισηγείται η Αξιωματική Αντιπολίτευση; Να το καταγγείλουμε και μάλιστα μονομερώς με θέσεις που διαμορφώνουν το εκκρεμές; Διαπραγμάτευση δεν έγινε; Προέκυψαν όλα από παρθενογέννηση;»

«Εμείς δεν θα πάρουμε μέρος σε κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Η κυβέρνηση δίνει μια μάχη. Θα ήταν εύκολο, βολικό, στο όνομα της ιδεολογικής καθαρότητας να μείνουμε μακριά από τα πράγματα. Θα είμασταν όμως ανεύθυνοι. Αυτή την ανευθυνότητα ποτέ δεν την υιοθέτησα ούτε πρόκειται να το κάνω» κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ»

Πηγή: www.newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 37χρονος για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι - Αφαιρούσε καλώδια

Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις για το 2026: Χατζηδάκης και Σκέρτσος παρουσίασαν το κυβερνητικό σχέδιο

Ταυτοποιήθηκε 24χρονος που εμφανιζόταν σε βίντεο να τρέχει ιλλιγιωδώς με μηχανή στο κέντρο της Αθήνας

Προβλήματα στην Πάτρα λόγω ισχυρών ανέμων: Πτώση μαρμάρων σε ΙΧ και διακοπές ρεύματος

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 48χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κακοκαιρία από αύριο με ισχυρές βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Θεσσαλονίκη: Πτώση 48χρονης από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Αυξάνονται ανησυχητικά οι καρκίνοι του γαστρεντερικού συστήματος σε νεότερους ασθενείς

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα για πειραγμένες αντλίες - 10 συλλήψεις

Καρυστιανού: Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η δήλωσή μου για τις αμβλώσεις