Προβληματισμός υπάρχει στις ομάδες της Formula 1, καθώς οι καιρικές συνθήκες στη Βαρκελώνη, όπου το προσεχές τετραήμερο θα γίνει ο τελευταίος κύκλος των δοκιμών τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, θα είναι πολύ άσχημες.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε κρύο και βροχή στην πίστα της Καταλονίας και περίπου ανάλογες θα είναι οι συνθήκες στο βορειοανατολικό τμήμα της Ισπανίας και τις επόμενες ημέρες.

Μόνο για την Κυριακή οι προγνώσεις κάνουν λόγο για ηλιοφάνεια, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες προβλέπονται βροχοπτώσεις που θα δυσχεράνουν το έργο των πιλότων και των ομάδων που θέλουν να κάνουν τα τελευταία τεστ πριν το Grand Prix της Μελβούρνης την επόμενη εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!