Δύο προβλήματα λιγότερα για τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον Άρη εν όψει του «τελικού» στη Βέροια.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση σήμερα (1/3) τους Πουλίδο και Κοέλιο να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι υπολογίζονται για την σημαντική αναμέτρηση της Δευτέρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν μόνο οι Βελλίδης και Γιαννίτσης.

Το αυριανό πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ την Κυριακή οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν το απόγευμα χαλάρωμα στο Ν. Ρύσιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Δίκη στον ΣΚΑΪ: Και πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου στο στοιχηματικό κύκλωμα

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Άρης