Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία οι Γιαννιώτες θα φιλοξενήσουν τον Αστέρα Τρίπολης (3/3, 17:15).

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίσει στους τραυματίες Φεγκρούς και Ιωάννου, καθώς επίσης και στους τιμωρημένους Λίλα και Μιχαήλ.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού: Ίλιτς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Γιάκος, Κεϊτά, Αυγενικού, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μπακόλας, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Οικονόμου, Πάντος, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ρουμπουλάκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έφτιαξε τη διάθεση και την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια»

Νικολακόπουλος: «Να είναι καλά ο Ολυμπιακός που πήρε το Conference League και… τράβηξε τους άλλους»

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

Το ChatGPT δεν μπορούσε να κάνει... upgrade στην πανηγυρική φωτογραφία του Ελ Κααμπί από την κατάκτηση του Conference!

Τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου εκτίουν με την ΑΕΚ - Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

Τσανάκας: «Τεράστια επιτυχία η παραμονή του Ελ Κααμπί, δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ, η εικόνα της σε κάνει να αισιοδοξείς»

Τσορμπατζόγλου: «Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά»

Υποψήφιοι Ποντένσε και Ταρέμι για την 11άδα του Ολυμπιακού - Τα δεδομένα για την αποστολή

Πότε μπορούν να ζητήσουν αναβολή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης

TAGS: ΠΑΣ