Ισως τελικά γλιτώσουν το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε οι παίκτες του Αιγάλεω για την απίστευτη ήττα από τον Μακεδονικό το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Ισιγώνης, επισκέφτηκε τους παίκτες στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης και τους υποσχέθηκε πως θα διαγράψει το πρόστιμο, αν αυτοί καταφέρουν να κερδίσουν την Ολύμπια το ερχόμενο Σάββατο, κάνοντάς τους ουσιαστικά μια ψυχολογική «ένεση».

Στα αγωνιστικά, ο Κλαρκ εξακολουθεί να μη συμμετέχει στις προπονήσεις, ώστε να προφυλαχτει από μια πιθανή επιδείνωση, ενώ ο Στιβ Γιατζόγλου προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»