Κοντά σε συμφωνία με τον Άρη βρίσκεται ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται σε επαφές με τους Θεσσαλονικείς για τα χρωστούμενα, δηλώνοντας πως τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο πρώην παίκτης του Άρη δήλωσε πως το μόνο που ζητάει από την ομάδα είναι τα δεδουλευμένα του. Ακόμη, ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου δήλωσε πως όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μην την αφήσουν να βουλιάξει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για το αν πλησιάζει σε συμφωνία με τον Άρη:
«Έτσι είναι. Συζητήσεις γίνονται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα των υπογραφών. Από τη μεριά μου τόνισα από την αρχή, ότι θέλω μόνο τα δεδουλευμένα, χωρίς να κάνω κάποια κίνηση εις βάρος της ομάδας. Νομίζω πως οι σημερινοί διοικούντες μου έχουν φερθεί με καλό τρόπο, όπως και η συζήτηση που έγινε με τον εκπρόσωπό μου. Θέλω να πιστεύω πως την ερχόμενη εβδομάδα, θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία».

Για το ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει στραφεί δικαστικά κατά του Άρη:
«Το να στραφείς δικαστικά, σημαίνει πως τραβάς πάρα πολύ το σχοινί. Είναι θέμα χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν ήθελα να κάνω μια τέτοια κίνηση, διότι πιστεύω πως όλα λύνονται με συμφωνίες και όχι με διαμάχες. Είπα και πριν, πως οι σημερινοί διοικούντες φέρονται σωστά, οπότε απομένει μόνο το τυπικό των υπογραφών. Ελπίζω πως αυτή τη φορά η συμφωνία θα τηρηθεί».

Για το «δέσιμό» του με την ομάδα:
«Έχω περάσει δύο πολύ όμορφα χρόνια στον Άρη. Όντας η ομάδα αυτή τη στιγμή σε δεινή οικονομική κατάσταση, νομίζω πως όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε να λαμβάνουμε χρήματα, ας κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αν κινηθούν όλοι δικαστικά η ομάδα θα βουλιάξει και κανείς δεν θα πάρει τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: Άρης