Για την Ουνικάχα η νίκη είναι μονόδρομος την προσεχή Παρασκευή στη Μάλαγα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αν θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Άντι Πάνκο.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Δεν καταθέτουμε τα όπλα, παρά την ήττα μας από τη Ζαλγκίρις. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να παίζουμε δυνατά για 40 λεπτά», ανέφερε ο 35χρονος άσος για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ θέλησε να υποβαθμίσει τη σημασία του φραστικού επεισοδίου που είχε με τον προπονητή του, Γιασμίν Ρέπεσα, την Παρασκευή στη διάρκεια του αγώνα με τη Ζαλγκίρις. «Περασμένα ξεχασμένα. Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα σπορ, δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία», τόνισε ο ίδιος, ενώ ο Κροάτης τεχνικός είπε για το ίδιο θέμα: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με κανέναν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα «κλικς» από την αλλαγμένη SUNEL Arena για την πρώτη φιλοξενία του Ολυμπιακού

Χωρίς τον Χολ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές

Το ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Γιαμπουσέλε: «Ο ουρανός είναι το όριο, σίγουρα όμως όχι γι' αυτόν»

EuroLeague: Πρόστιμο 30.000 ευρώ και ποινή για τη Ζάλγκιρις για τα πανό στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ζέρβας: «Δεδομένα χρειάζεται καλύτερη άμυνα ο Ολυμπιακός - Ερωτηματικό η Εφές χωρίς τον Τζέιμς»

Πετρίδης: «Μπασκετικό bullying και στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός - Οι παίκτες γουστάρουν να παίζουν για τον Ζοτς»

Ολυμπιακός-Εφές: Πρεμιέρα στη SUNEL Arena με απαιτητική δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Euroleague: Μεγάλο ματς στην Καταλονία και ενδιαφέρουσα μονομαχία στη Χώρα των Βάσκων

Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς διδάσκει πως θα παίζεται το μπάσκετ για τα επόμενα 10 χρόνια-Κάτι υπέροχο χτίζεται»

Μιλάει με Ερυθρό για την επιστροφή του ο Πετρούσεφ!