Η επιστροφή της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ συνδυάστηκε με μια σπουδαία πορεία στη φάση των ομίλων, όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποκλείοντας την Τσέλσι από τη συνέχεια του θεσμού, αλλά και με μία μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» μέσα στη Γλασκόβη, όπου επικράτησε της Σέλτικ με 3-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο, σύμφωνα με τον Αρτούρο Βιντάλ, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στη «Μεγάλη Κυρία».

«Για να καταφέρει η Σέλτικ να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα χρειάζεται ένα θαύμα… και αυτό ίσως να μην είναι αρκετό», είπε χαρακτηριστικά στην «Tuttosport» ο Χιλιανός άσος. «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια και φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι. Οι Σκοτσέζοι δεν έχουν καμία πιθανότητα πρόκρισης», είπε στη συνέχεια.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε θα παίξουν αδιάφορα. «Στόχος μας είναι να αποδείξουμε για ακόμα μία φορά πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Σέλτικ με σοβαρότητα και σεβασμό και να πετύχουμε ακόμα μία νίκη», σημείωσε ο Βιντάλ.

Ο δυναμικός μέσος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, αποκάλυψε το όνειρό του για τη φετινή διοργάνωση. «Θέλω να φτάσουμε ως το τέλος. Θέλω να παίξουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να το πετύχει αυτό. Αν είμαστε προσεκτικοί και τυχεροί, μπορούμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ» ήταν η εκτίμηση του Αρτούρο Βιντάλ.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!