Μετά και τη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Μίτσελ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού ώστε να πάρουν τις… ανάσες τους εν όψει της συνέχειας. Έτσι, την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην δράση με το μυαλό πλέον να βρίσκεται στο ματς με την ΑΕΚ που έρχεται.

Για τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του εν όψει Ένωσης με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα, δόθηκε μεγάλη έμφαση στις ασκήσεις τεχνικής με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να διακόπτουν, συχνά-πυκνά και να κάνουν τις… παρατηρήσεις τους.

Οι Πειραιώτες την Τετάρτη θα γυμναστούν στις 10:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας