Η μακεδονική ομάδα έχασε με 75-94 από την ισραηλινή Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα στην Καλαμίτσα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της να προκριθεί στο φάιναλ φορ.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, αφού επέβαλαν τον ρυθμό τους και ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο στο +8. Η απόδοση των παικτών του Άγγελου Κορωνιού στη δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε προς το καλύτερο, οπότε ήταν λογικό να ξεφύγει η Χάποελ με +18 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Καβάλα βελτίωσε την άμυνά της, είχε επιμέρους σκορ 26-17 και κατάφερε να μειώσει στο -9 στο 30’. Στην τέταρτη περίοδο, όμως, η Γκαλίλ Γκιλμπόα βρήκε τις επιθετικές λύσεις και έφτασε άνετα στο +19.

Ο Ντέιβιντ Ταϊρού και ο Κιερόν Ατσαρα ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Καβάλας, καθώς σημείωσαν 19 και 13 πόντους αντίστοιχα.


Τα δεκάλεπτα: 16-24, 29-47, 55-64, 75-94

Καβάλα: Πάνος 11, Αρμπετ 8 (1), Μανωλόπουλος 12 (4), Πιεβάλιτσα 2, Μίτροβιτς 10 (2), Ταϊρού 19 (1), Ατσάρα 13 (2)

Γκαλίλ Γκιλμπόα: Τάγκαρτ 8, Τίσμαν 4, Γιβζόρι 15 (3), Σίμτσον 12 (4), Σάντερς 11 (1), Γκριν 18, Σμιθ 15 (3), Γουάτ 11


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube