Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι υπ’ ατμών στον πάγκο του Άρη! Μάλιστα, βάσει πληροφοριών από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να είναι πολύ κοντά στο αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κίτρινων, ενώ ήδη, φαίνεται να έχει γίνει η κρούση στον αντικαταστάτη του.

Αυτός φαίνεται να είναι ο Τάκης Λεμονής, με τις πληροφορίες να φέρνουν τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να έχουν μιλήσει μαζί του.

Όλα τα παραπάνω είναι τα αποτελέσματα του εκτάκτου ΔΣ, στο οποίο υπήρχαν εντάσεις μεταξύ των μελών.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έκαναν την εμφάνισή τους και εκπρόσωποι των οργανωμένων του Super 3 που ζήτησαν από τη διοίκηση να κάνει ό,τι πρεπει για να σωθεί η παρτίδα και εκφράστηκαν υπέρ της αλλαγής του Μιχαλήτσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!

TAGS: Άρης