Ούτε τον Σεμπάστιαν Φετελ άφησαν… αδιάφορο τα αποτελέσματα της Mercedes, ιδιαίτερα στην τρίτη και τελευταία περίοδο των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως περιμένει από τους Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον να είναι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε περίπου μία εβδομάδα με το γκραν πρι της Αυστραλίας (15-17/3).

«Κατάφερα τελικά να παρακολουθήσω κάποιες από τις άλλες ομάδες στις δοκιμές. Ο Νίκο είχε μία καταπληκτική τελευταία ημέρα στην πίστα της Βαρκελώνης στην τελευταία περίοδο των δοκιμών. Έδειξε πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι αυτός και ο Λιούις. Αλλά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας», ήταν τα λόγια του τρεις φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!

Ο Λόσον ακυρώθηκε από τα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μεξικού