Πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» τα μέλη του οποίου συζήτησαν για διάφορα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Στην κορυφή της ατζέντας βρέθηκε για μια ακόμη φορά το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει ξανά πως δεν θα υπάρξει θέμα αφού έχουν βρεθεί τα απαραίτητα χρήματα. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν προχώρησε σε περαιτέρω εξηγήσεις, αφού πρόκειται για ένα θέμα που το χειρίζεται προσωπικά και για το οποίο έχει δώσει μεγάλο αγώνα το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα συζητήθηκε και η πορεία των εργασιών στη Λεωφόρο. Στο διοικητικό συμβούλιο ειπώθηκε για άλλη μια φορά πως η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στη φυσική της έδρα μέχρι το τέλος Απριλίου.

Πιθανότατα θα προλάβει να δώσει εκεί τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου κόντρα στη Βέροια ή στη χειρότερη περίπτωση (και με την ευχή η ομάδα να καταφέρει να μπει στην πρώτη πεντάδα) στον πρώτο εντός αγώνα των πλέι οφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»