Μπορεί οι περισσότεροι πιλότοι να έχουν στόχο να καταφέρουν να κερδίσουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος, ωστόσο ο Λιούις Χάμιλτον έχει σκοπό να κερδίσει τον Φερνάντο Αλόνσο, αφού όπως λέει αυτή η μονομαχία τον ενθουσιάζει.

«Το να ανταγωνιστώ τον Μπάτον δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Η αντιπαλότητα με τον Φερνάντο μου προκαλεί περισσότερα κίνητρα. Αυτός είναι ο τύπος που θέλω κερδίσω. Επίσης, θα ήθελα να κερδίσω και τον Σεμπ, καθώς έχει περισσότερους τίτλους από μένα.

Ωστόσο, ο Αλόνσο είναι ο πιο γρήγορος πιλότος. Έχει περισσότερη εμπειρία. Ο καθένας θα ήθελε να τον κερδίσει. Το να προσπαθείς να τερματίσεις μπροστά από τον Φερνάντο, με μια Ferrari που είναι πραγματικά ανταγωνιστική, είναι μία πολύ ωραία πρόκληση
», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότoυ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι 100% σίγουρος για την απόφαση που έχω πάρει. Όσο περισσότερο χρόνο περνάω στο εργοστάσιο τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι. Είναι πάρα πολύ ωραία και το περιβάλλον μου αρέσει πάρα πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!