Δεν υπήρξαν μόνο ευχάριστες ειδήσεις για τον Ολυμπιακό με την ολοκλήρωση της πανηγυρικής νίκης απέναντι στην ΑΕΚ.

Εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας ο Μίτσελ δεν υπολογίζει δύο ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος είναι ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο και εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο άλλος είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και όλα δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση.

Εν τω μεταξύ, ο Μίτσελ δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες και σήμερα θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προπόνηση (αντί για το πρωί στις 17:30), αφού την Τετάρτη οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Γιαννιώτες στο «Καραϊσκάκη».

Κάποιοι από τους παίκτες «παραπονέθηκαν» πως δεν υπήρχαν σαμπάνιες στα αποδυτήρια και οι άνθρωποι της ομάδας απάντησαν πως «θα γιορτάσουμε όλοι μαζί μόλις κατακτήσουμε το νταμπλ».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!